Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç ile dalga geçti - Haber 1Haber 1

Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç ile dalga geçti

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe maçından sonra programa megafonla çıktı. Kütahyalı, Şener Şen’in filminden gönderme yaparak, “Züğürt ağa Fenerbahçe’nin başında. Fenerbahçe’de hiçbir şey değişmiyor” dedi.

Beyaz Futbol programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Trabzonspor maçından sonra kalabalık megafonla taraftara seslenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile dalga geçti.

“Bu hafta da mı operasyon diyeceğiz”

Kütahyalı, “Züğürt Ağa Fenerbahçe’nin başında. Fenerbahçe’de hiçbir şey değişmiyor. Taraftarlar kusura bakmasın geçen hafta onları sonuna kadar savundum ama bu hafta da mı operasyon diyeceğiz?” ifadelerini kullandı.

 

 

25 Ekim 2021 - 13:52

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe maçından sonra programa megafonla çıktı. Kütahyalı, Şener Şen’in filminden gönderme yaparak, “Züğürt ağa Fenerbahçe’nin başında. Fenerbahçe’de hiçbir şey değişmiyor” dedi. Beyaz Futbol programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Trabzonspor maçından sonra kalabalık megafonla taraftara seslenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile dalga geçti. “Bu hafta da mı operasyon diyeceğiz” Kütahyalı, “Züğürt […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.