Son Yaz'ın Akgün'ünden örnek davranış - Haber 1Haber 1

Son Yaz’ın Akgün’ünden örnek davranış

Son Yaz’ın Akgün’ünden örnek davranış

28 Ekim 2021 - 8:36

ABONE OL

Fox TV’de yayımlanan, ancak ani bir final kararı ile izleyicilerini üzen Son Yaz dizisinin Akgün’ü, hayran kitlesini artırmaya devam ediyor. Genç oyuncu bu seneki doğum gününde örnek bir davranışa imza atarak doğum gününü Cerebral Palsy’li çocuklara hediye etti.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde canlandırdığı ‘Cesur’ karakteri ile adım attığı dizi dünyasında birbiri ardına önemli karakterlere hayat veren Alperen Duymaz, yeni nesil oyuncular arasında kısa sürede, yapım firmalarının peşinden koştuğu oyuncu konumuna geldi.

Alperen Duymaz en son Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde canlandırdığı ‘Akgün’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşadı. Her ne kadar dizinin ikinci sezonu beklenen reyting oranlarına ulaşamayınca kanal tarafından sonlandırılsa da Son Yaz tecrübesi Alperen Duymaz’a şüphesiz kariyerinde pek çok kapı aralayacak.

Alperen Duymaz kaç yaşında? Alperen Duymaz kimdir?

3 Kasım 1992 doğumlu oyuncu önümüzdeki ay 30 yaşına basmaya hazırlanıyor. Genç oyuncu bu doğum gününde örnek bir davranışa imza atarak doğum gününü Cerebral Palsy’li çocuklara hediye etti.

Konuyla ilgili instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu paylaşımına şunları yazdı; “Cerebral Palsy, çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur ve Cerebral Palsy’li bireyler, ömür boyu eğitim ve rehabilitasyona ihtiyaç duyar.

Ben de sizlerle birlikte bu yılki doğum günüme daha farklı bir anlam katmak istiyorum ve yeni yaşımı Cerebral Palsy’li çocuklarla paylaşıyorum. Cerebral Palsy’li çocuklarımızın önünde ki engelleri hep birlikte ortadan kaldıralım! Birlikte harika bir 3 Kasım geçirelim.”

Son Yaz'ın Akgün'ü Alperen Duymaz'dan örnek davranış!.. 1

Oyuncu ünümüzdeki günlerde kariyerinde de bir ilke imza atacak ve ilk dijital dizi projesini gerçekleştirecek. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Erkek Severse isimli yapımda yer alacak olan oyuncu dizide, dijital pazarlama şirketi sahibi ‘Kenan’ karakterine hayat verecek.

Alperen Duymaz, 13 bölüm sürecek olan hikaye ile bu defa farklı bir rol ile izleyicinin karşısına çıkacak. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.