Küçük çocuktan şok sözler: “Bay Kemal kim? O adam hain” dedi - Haber 1Haber 1

Küçük çocuktan şok sözler: “Bay Kemal kim? O adam hain” dedi

Küçük çocuktan şok sözler: “Bay Kemal kim? O adam hain” dedi

30 Ocak 2022 - 16:05

ABONE OL

Küçük bir çocuk ve Türkiye’yi şok eden sözler… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitinginde konuşurken sahneye çıktı. Oyuncak kamyon hediyesini aldıktan sonra mikrofon isteyen küçük çocuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Bay Kemal kim? O adam hain hain. Burada en iyi adam ona oyunuzu verin” sözleriyle hakaret etti…

Protokoldakiler ise bu sözleri gülümseyerek izledi…

İşte Türkiye’yi şok eden o sözler…

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan’ın mitinginde Türkiye’yi şok eden bir olay yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  konuşmasının ardından sahneye çıkan küçük bir çocuk, önce kendisine verilen oyuncak kamyonu aldıktan sonra, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için çok çok konuşulacak sözlerle mitinge katılanlara seslendi “Mikrofonu verin… Cumhurbaşkanı Amca… Cumhurbaşkanı Amca… Bay Kemal kim? O adam hain hain. Burada en iyi adam ona oyunuzu verin” ifadeleriyle hakaret etti.

Kurdela kesme töreni için hazır bekleyen protokol ise o anları gülümseyerek izledi.

CHP’DEN BU SÖZLERE CEVAP

Olayın ardından CHP resmi Twitter adresinden olayı kınadı. CHP’den yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etiketlenerek “Çocukları kirli siyasetinize alet etmeyin, onları bölmeyin, Türkiye’nin evlatlarını artık rahat bırakın. Kınıyoruz” denildi.

KILIÇDAROĞLU, PARTİLİLERİ UYARDI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!”ifadesini kullandı.

İMAMOĞLU’NDAN TEPKİ

Olaya bir tepki de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şu açıklamada bulundu:

“Siyasette etik ve ahlak ne yazık ki iyice terk edildi. Devleti yönetenler, masum bir çocuğa söyletilmiş “hain” ifadesine gülüyor. Trabzon’un iyi kalpli tüm insanları bu kötü duygulardan uzak duracaktır. Bir Trabzonlu olarak memleketimde bu şovun yapılmasını kınıyorum.”

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.