AK Parti'li Sarıbaş'tan zihinsel engelli 4 çocuğuna bakan anneye ziyaret - Haber 1Haber 1

AK Parti'li Sarıbaş'tan zihinsel engelli 4 çocuğuna bakan anneye ziyaret

AK Parti'li Sarıbaş'tan zihinsel engelli 4 çocuğuna bakan anneye ziyaret

08 Mayıs 2022 - 13:45

ABONE OL

AYDIN (AA) – AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Seda Sarıbaş, Aydın'da 4 zihinsel engelli çocuğuna bakan Sahile Gümüş'ü ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Sarıbaş ve beraberindeki partililer, Sahile Gümüş (67) ve 4 zihinsel engelli çocuğunu Efeler ilçesi Kardeşköy Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Engelli çocuklarının bakımını 42 yıldır sürdüren anneyle sohbet eden ve ihtiyaçlarıyla ilgili notlar alan Sarıbaş, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Ziyarette AA muhabirine açıklama yapan Sarıbaş, Sahile Gümüş'ü önceki yıllarda da ziyaret ettiğini, onun varlığının kendileri için bir örnek olduğunu söyledi.

Sarıbaş, "Vefakar ve cefakar annemizi tekrar görelim istedik. Tüm topluma örnek olsun istedik. Allah razı olsun. Daima dile getirdiğimiz bir söz var: 'Cennet analarının ayakları altındadır.' Hakikaten burada onu gözlemlemiş olduk. Rabb'im uzun, sağlık dolu ömürler versin inşallah. Evlatlarını sağlıkla ve sıhhatle büyütebilmesini, ilerleyen yıllarda da inşallah onlara sahip olabilmeyi devam ettirmesini temenni ediyoruz." diye konuştu.

Anne Gümüş de ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Sarıbaş'a teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.