Çerkezköylü gazilerden TBMM'ye ziyaret - Haber 1Haber 1

Çerkezköylü gazilerden TBMM'ye ziyaret

Çerkezköylü gazilerden TBMM'ye ziyaret

11 Kasım 2021 - 17:26

ABONE OL

TBMM (AA) – Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy heyeti, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un daveti üzerine Meclis'i ziyaret etti.

TBMM'ye gelen 46 kişilik heyet, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından ağırlandı. Rehber eşliğinde Meclis'i gezen heyet, Genel Kurul Salonu'nu da ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop'un misafiri olarak Meclis'teydik. Gazi Meclisimizde olmak bizim için büyük bir onur. Başta Sayın Meclis Başkanımıza ve bizleri ağırlayan TBMM Genel Sekreteri Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Koncagül'e teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.