Erdoğan ile görüşen Karamollaoğlu'ndan ilk açıklama - Haber 1Haber 1

Erdoğan ile görüşen Karamollaoğlu’ndan ilk açıklama

Erdoğan ile görüşen Karamollaoğlu’ndan ilk açıklama

10 Kasım 2021 - 18:30

ABONE OL
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüşme sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün Beştepe’de AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşmeye, koltuk krizi damga vururken; Karamollaoğlu, ilk açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi lideri, “Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu. Bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.