Fuat Oktay başkanlığında, endüstri bölgelerine ilişkin düzenleme taslağı toplantısı yapıldı - Haber 1Haber 1

Fuat Oktay başkanlığında, endüstri bölgelerine ilişkin düzenleme taslağı toplantısı yapıldı

Fuat Oktay başkanlığında, endüstri bölgelerine ilişkin düzenleme taslağı toplantısı yapıldı

24 Ocak 2022 - 17:20

ABONE OL

ANKARA (AA) – Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında, endüstri bölgelerine ilişkin çalışma toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda, endüstri bölgelerinin büyük ölçekli ve bütünleşmiş yatırımlar için daha işlevsel hale getirilmesine yönelik mevzuat değişiklikleri değerlendirildi.

Yeni endüstri bölgelerinin kurulmasının önünü açacak değişiklikle, yatırımcılara yer tahsisi yapılması ve mevzuatta aranan şartları yerine getiren yatırımcılara kısa sürede faaliyet izninin verilmesi öngörülüyor.

Toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Genel Başkan yardımcıları Vedat Demiröz ve Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Cumhurbaşkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürü ile ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.