İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ergun, Zonguldak'ta konuştu: - Haber 1Haber 1

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ergun, Zonguldak'ta konuştu:

– “(Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi) Türkiye’nin derhal bu sistemden kurtulması, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi gerekiyor. İYİ Parti olarak hedefimiz, niyetimiz, gayretimiz, çabamız da bu”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ergun, Zonguldak'ta konuştu:

15 Ocak 2023 - 17:00

ABONE OL

ZONGULDAK (AA) – İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ilişkin, "Türkiye'nin derhal bu sistemden kurtulması, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi gerekiyor." dedi.

Partisinin bir restoranda düzenlenen 3. Olağan Genel Kurulu'na katılan Ergun, yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik olarak iyi durumda olmadığını savundu.

Türkiye'nin derhal Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden kurtulması gerektiğini dile getiren Ergun, "Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi gerekiyor. İYİ Parti olarak hedefimiz, niyetimiz, gayretimiz, çabamız da bu. Bu rakamları düzeltecek olan İYİ Parti'dir. O yüzden parlamenter sisteme geçip genel başkanımızın başbakanlığında bu rakamları düzeltmek niyetindeyiz, gayretindeyiz. Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

İYİ Parti'li Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk de kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Kongreye, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, eski Karabük Belediye Başkanı Dursun Altıparmak, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Demokrat Parti İl Başkanı Menderes Uzun ve partililer katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.