Kılıçdaroğlu: "Helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım" - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu: “Helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım”

Kılıçdaroğlu: “Helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım”

13 Kasım 2021 - 15:26

ABONE OL
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajında, “Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım” ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “bir cumartesi günü evime hoş geldiniz” diyerek başladığı videosunda “ülkeme bir miras bırakmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

 

Ülkenin huzura kavuşmasını istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu “İktidarlardan çok şifaya ihtiyacımız var. Geçmişten gelen küskünlük ve öfkeye bağlı kalırsak ülkemiz bu felaketlere mahkum kalacak” dedi.

Helalleşme yolculuğuna çıkıyorum

“Artık helalleşme zamanı” diyen Kılıçdaroğlu “Geçmişte yapılan hataların sorumluluğunu almayı ve helallik istemeyi bilmeliyiz. Benim liderliğini yaptığım partinin de yarattığı yaralar vardır. Ben bu yaraların kapanması için helalleşme yolculuğuna çıkıyorum.” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu, Twitter’dan şu sözleri kullanarak söz konusu videoyu paylaştı:

“Ben ömrümde, ülkemizde nefreti ve sevgiyi gördüm. Artık sevgi kazansın istiyorum. Ülkemizin iyileşmeye, helalleşmeye ihtiyacı var. Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım…”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.