Kılıçdaroğlu ile İnce arasındaki ilişkiler gerginleşiyor - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu ile İnce arasındaki ilişkiler gerginleşiyor

Kılıçdaroğlu ile İnce arasındaki ilişkiler gerginleşiyor

04 Kasım 2020 - 23:55

ABONE OL

CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda Millet İttifakı’nın dağıtılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini söylemişti.

Bunun üzerine ‘Muharrem İnce’yi mi kast ediyorsunuz?’ diye sorulmuş Kılıçdaroğlu da, “Sadece o değil. Muharrem bey henüz ayrılmış değil. Onu bilmiyorum tabi’ diye yanıt vermişti.

İNCE: NE BİLİYORSANIZ KONUŞUN

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’nun o sözleri üstüne açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İnce, şunları söyledi;

*CHP’nin sade bir üyesi olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün katıldığı Karar TV yayınında benim de ismimi “Sadece O değil” diye zikrederek yaptığı açıklamaların kanıtlarını ortaya koymaya davet ediyorum.

*Ben bu konudaki değerlendirmelerimi önümüzdeki günlerde elbette yapacağım. Ancak CHP’nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Buyrun ne biliyorsanız konuşun, hangi kanıtınız varsa ortaya koyun.

“SARAY DÜZENİNE DE, MUHALEFET DÜZENİNE DE İTİRAZIMIZ VAR”

*Çay ve kek vaadiyle memleketi bu hale getiren saray düzenine de, yeni destek önerisini Türk Tabipleri Birliği ziyaretinde açıklayan muhalefet düzenine de itirazımız var.

*İktidara itiraz edersen dış mihrakların, muhalefete itiraz edersen sarayın adamısın. Korkutarak kendi koltuklarını korumaya çalışanların başvurduğu bu yöntem birbirlerine ne kadar benzediklerini ortaya koyuyor. Bu iktidar düzenine de, bu muhalefet düzenine de itiraz ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.