Kılıçdaroğlu, liderler turuna başladı - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu, liderler turuna başladı

Kılıçdaroğlu, liderler turuna başladı

27 Eylül 2022 - 14:46

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Ekim’deki Altılı Masa toplantısı öncesinde liderler turuna başadı. Dün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, bugün Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi’nde genel başkanların ikinci tur ilk buluşması 2 Ekim Pazar günü CHP’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

kilicdaroglu-ndan-liderler-turu-gultekin-uysal-ile-gorustu-1068595-1.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2 Ekim’deki Altılı Masa toplantısı öncesi liderler turuna devam ediyor.

Dün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşen Kılıçdaroğlu, bugün de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret etti.

Demokrat Parti Genel Merkezi’ne gelen Kılıçdaroğlu’nu kapıda Gültekin Uysal karşıladı.

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.