Konuşma yaparken fenalaşan Fuat Oktay'ın sağlık durumu nasıl? - Haber 1Haber 1

Konuşma yaparken fenalaşan Fuat Oktay’ın sağlık durumu nasıl?

Konuşma yaparken fenalaşan Fuat Oktay’ın sağlık durumu nasıl?

21 Aralık 2020 - 15:23

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre Merkezi’nde Milli Siber Güvenlik Zirvesi programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay konuştuğu esnada aniden fenalaştı. 

Fuat Oktay’ın fenalaşmasının ardından programa ara verildi. Oktay’ın rahatsızlık geçirmesinin ardından kürsü karartılırken, durumunun iyi olduğuna dair anons yapıldı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Ünüvar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın sağlık durumuna ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Prof. Ünüvar, “Küçük bir tansiyon düşüklüğüne bağlı sorun yaşandı ama sıkıntısı yok. Sağlık problemi yok.” dedi. Kontrolün ardından programa devam eden Oktay, “Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı küçük bir rahatsızlık oldu. Tekrar anlayışınız için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.