Kurtulmuştan "seçim anketi" açıklaması - Haber 1Haber 1

Kurtulmuştan “seçim anketi” açıklaması

Kurtulmuştan “seçim anketi” açıklaması

03 Kasım 2021 - 16:27

ABONE OL

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Seçim anketleri ile ilgili soruya Kurtulmuş, “Bütün anketlerde AK Parti açık ara birinci parti. Kim hangi ankete bakmak istiyorsa baksın. CHP’nin oyu da bir milim çıkmıyor, muhalefette olmasına rağmen, bu kadar algı operasyonlarına rağmen. CHP, HDP’nin toplamı da yüzde 35’in üstüne çıkmıyor” yanıtını verdi.

 A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kurtulmuş, AK Parti’nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü olduğunun hatırlatılması üzerine, AK Parti iktidarı devraldığında Türkiye’de sağlıktan eğitime kadar her alanda felç olmuş bir sistemin söz konusu olduğunu ve iktidarın parçalı yapısı nedeniyle ülkenin yönetilemez bir hükümet modeline sahip olduğunu söyledi.

“Dünyanın hiçbir yerinde tankların önüne yatan bir gençlik yok”

Kurtulmuş, 19 yılda önemli hizmetler ve büyük projeler yapıldığını dile getirerek, AK Parti’nin en büyük başarılarını “devlet-millet bütünleşmesi”, “vesayetler devrinin sonlandırılması” ve “özgüven inşası” şeklinde sıraladı.

Gençleri en iyi şekilde anlamaya çalışan, gençlere güvenen, gençlerin hayatlarını kolaylaştıracak imkan ve fırsatları sunan siyasi iktidarın, AK Parti iktidarı olduğunu belirten Kurtulmuş, “Gençlerimizi biz çok iyi anlıyoruz, neler talep ettiklerini, neler düşündüklerini çok iyi biliyoruz. Gençlerimize güveniyoruz, gençlerimizi siyaseti kendi üzerlerinden yapacağımız bir araç olarak değil tam tersine yeniden güçlü, büyük Türkiye’nin en önemli unsuru olarak görüyoruz. Gelecek tasarımımızı Türkiye’nin gençleri üzerine inşa ediyoruz, AK Parti’yi iktidara taşıyacak bir unsur olarak değil. Başkalarının yaptığı gibi değil. Yeni, güçlü, büyük Türkiye’nin geleceğini bu genç kuşak üzerinden tasarlamanın en doğru yol olduğunu görüyoruz.” diye konuştu.

Kurtulmuş, “Gençlerimize güveniyoruz derken 15 Temmuz gecesini de referans olarak veriyorum. Dünyanın hiçbir yerinde tankların önüne çıplak bedenleriyle yatıp darbeyi durduracak bir gençlik kitlesi yok. Yumruklarıyla, hatta gökdelenlerin üstünden taşları atarak uçakları durdurmaya niyet etmiş, azmetmiş olan imanlı, inançlı, vatanını, milletini seven ve bu ülkenin demokrasisine sahip çıkmaya çalışan bir büyük gençlik kitlesi var.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.