Milli Savunma Bakanı Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Milli Savunma Bakanı Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

18 Kasım 2021 - 14:30

ABONE OL

KAYSERİ (AA) – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Erciyes Üniversitesinde katıldığı fahri doktora töreninin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesine geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, KAYMEK Dekoratif Ahşap Süsleme Sergisi'ni gezdi.

Başkan Büyükkılıç’tan çalışmalara ilişkin bilgi alan Akar, kentte savunma sanayi alanında önemli adımların atıldığını belirtti.

Akar, 2'nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğündeki faaliyetlerin başarıyla devam ettiğine işaret ederek, "Önümüzdeki günlerde dost ve kardeş ülkelerle birlikte Avrupa’daki bazı ülkelerden de bakım, onarım için uçakların gelmesini bekliyoruz. Bu konudaki temaslarımız sürüyor." dedi.

Kentteki ulaştırma projelerinin kısa sürede tamamlanmasına yönelik ilgili bakanlık ve kurumlarla iletişim halinde olduklarını da söyleyen Akar, ziyaretin ardından yeni havalimanı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.