Siyasilerin dizi göndermeleri gündem oldu: İlginç diyaloglar... - Haber 1Haber 1

Siyasilerin dizi göndermeleri gündem oldu: İlginç diyaloglar…

Siyasilerin dizi göndermeleri gündem oldu: İlginç diyaloglar…

04 Kasım 2021 - 12:33

ABONE OL

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İspanya’nın fenomen dizisinin final bölümü fragmanını alıntılayarak, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderme yaptı. Bunun üzerine devreye giren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan da cevap gecikmedi. Ardından siyasilerin Twitter paylaşımları gündem oldu.

Netflix, izlenme rekorları kıran ‘La Casa de Papel’in son bölümlerinin resmi fragmanını paylaştı. Dünyanın merakla beklediği paylaşımı etiketleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndermede bulundu.

“Seçimden kaçıyor maalesef”

Kılıçdaroğlu, 3 Aralık’ta 5 bölüm ile final yapacak dünyaca ünlü dizinin “Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor” tanıtımını alıntılayarak, “Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef” dedi.

Bakan Soylu cevap verdi

CHP’den Soylu’ya tepki geldi

Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Soylu’nun gönderisini alıntılayarak, “Bilmediğin diziye karışma! Senin dizin #NarcosSoylu” dedi.

Özgür Özel de devreye girdi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, yine Soylu’nun paylaşımını alıntılayarak, “Şuursuz Suçişleri Bakanı. Sen farkı açıyoruz kazanıyoruz dediğin İstanbul seçimlerinde pazar akşamı Binali Bey’in arabasının kapısını açıp evine yolladın. Bu gidişle Erdoğan’ın kapısını açıp yollamak da sana nasip olacak” ifadelerine yer verdi.

Dizinin konusu:

La Casa de Papel, Álex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi. Dizi, “Profesör” liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesini ve İspanya Merkez Bankasını soymasını konu ediniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.