Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, Adana'da partililerle buluştu: - Haber 1Haber 1

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, Adana'da partililerle buluştu:

– “Biz ittifaklarda yer almıyoruz, yer almayacağız”

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, Adana'da partililerle buluştu:

08 Mayıs 2022 - 19:40

ABONE OL

ADANA (AA) – Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, ittifaklarda yer almadıklarını ve almayacaklarını söyledi.

Yılmaz, kentteki programları kapsamında bir restoranda partililerle bir araya geldi.

Burada konuşan Yılmaz, il kongrelerini yaptıklarını, daha sonra vatandaşlarla buluşup sohbet ettiklerini ve onların sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Partisinin Adana İl Başkanı Oğuzhan Ercan'ın, dün gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandığını ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini aktaran Yılmaz, "İl başkanımız dün maalesef menfur bir silahlı saldırıya uğradı, yaralandı ama bugün bizimle birlikte dimdik ayakta." diye konuştu.

Türkiye'de bir yenilik istediklerini belirten Yılmaz, "Biz ittifaklarda yer almıyoruz, yer almayacağız. Ayrıca partimiz teşkilatlarını kuruyor. Kısa bir süre sonra da büyük kurultayımızı yapıp seçime girme yeterliliğini kazanmış olacağız." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.