ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nden tıbbi malzeme sıkıntısı iddiasına yalanlama - Haber 1Haber 1

ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nden tıbbi malzeme sıkıntısı iddiasına yalanlama

ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nden tıbbi malzeme sıkıntısı iddiasına yalanlama

10 Aralık 2021 - 14:25

ABONE OL

ADANA (AA) – Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, yoğun bakım ünitesinde tıbbi malzeme sıkıntısı yaşandığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Gündüz, hastanelerinde tıbbi malzeme eksikliği olduğuna ilişkin bazı medya organlarında yer alan iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi amaçladıklarını kaydeden Gündüz, "Yoğun bakımda tıbbi malzeme sıkıntısı yaşandığı gibi talihsiz açıklamalarla karşılaştık. Böyle bir durumun olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Yoğun bakım hizmetlerimiz eksiksiz devam ediyor. Yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek bu tür açıklamalar konusunda daha dikkatli olunmasını bekliyoruz. Açıklamalar bizzat konunun muhataplarından beklenmeli." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.