"Bergen" filmi sanatçının memleketi Mersin'de izleyici ile buluştu - Haber 1Haber 1

“Bergen” filmi sanatçının memleketi Mersin'de izleyici ile buluştu

“Bergen” filmi sanatçının memleketi Mersin'de izleyici ile buluştu

04 Mart 2022 - 22:40

ABONE OL

MERSİN (AA) – Bergen ismiyle tanınan sanatçı Belgin Sarılmışer'in hayatını işleyen "Bergen" filmi, memleketi Mersin'de sanatseverlerce izlendi.

Arabesk müziğin önemli kadın seslerinden Belgin Sarılmışer'in hayatını ele alan ve sanatçının Ankara'dan Adana'ya yolculuğu ile yaşadığı aşkın ardından vefatına kadar olan öyküsünün aktarıldığı filmin bir alışveriş merkezindeki sinemada gösterimi yapıldı.

Çok sayıda sanatsever filmi izledi.

İzleyicilerden Uğur Şener, AA muhabirine, çok güzel bir film olduğunu, oldukça duygusal anlar yaşadığını dile getirdi.

Fatma Borazan da yaşanmış bir olayı konu alan filmi çok beğendiğini belirterek, sinemaseverlere izlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Yapımcılığını Orchestra Content'in gerçekleştirdiği, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un kaleme aldığı filmin yönetmenliğini, Mehmet Binay ile Caner Alper üstlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.