Kosova'da Türk Mutfağı Haftası'nda Türk yemekleri tanıtıldı - Haber 1Haber 1

Kosova'da Türk Mutfağı Haftası'nda Türk yemekleri tanıtıldı

Kosova'da Türk Mutfağı Haftası'nda Türk yemekleri tanıtıldı

25 Mayıs 2022 - 23:55

ABONE OL

PRİŞTİNE (AA) – Türkiye'nin Priştine Büyükelçiliği tarafından Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan Asırlık tariflerle Türk Mutfağı kitabından seçme tariflerle İstanbul Menüsünün sunumu yapıldı.

Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Fikrim Damka, Kosova'nın yeni Ankara Büyükelçisi Agon Vrenezi ve Kosova Meclisi Türkiye Dostluk Grubu üyeleri Büyükelçiliğin Resmi Konutu'nda ağırlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Başta Kosova Parlamentosu Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Sayın Enis Kervan ve grubun diğer değerli üyeleri olmak üzere, tüm misafirlerimize katılımları için şükranlarımızı sunarız." ifadesi kullanıldı.

Türk Mutfağı Haftası, 21-27 Mayıs arasında yurt içi ve dışında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştiriliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.