La Casa De Papel'in Berlin'i İstanbul'da kitabını imzaladı  - Haber 1Haber 1

La Casa De Papel’in Berlin’i İstanbul’da kitabını imzaladı 

Ünlü oyuncu Pedro Alonso (Berlin) , İstanbul’da sevenleriyle buluşup, yeni çıkan kitabını imzaladı.

İSTANBUL (AA) – “La Casa de Papel” dizisindeki Berlin karakteriyle dünya çapında üne kavuşan İspanyol dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Pedro Alonso O’choro, “Filipo’nun Kitabı” adlı yeni eseri için bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza günü etkinliğine katılarak, sevenleriyle bir araya geldi.

Epsilon Yayınevinden okura ulaşan “Filipo’nun Kitabı”nda, imparatorluk günlerinde doğuda göreve giden Romalı asker Filipo’nun geçmişine yaptığı spiritüel yolculuk işleniyor.

D&R Kitap Fuarı kapsamında İstanbul’a gelen oyuncu, yarın ise Akasya Acıbadem D&R’da 12.00-14.00 saatlerinde düzenlenecek imza etkinliğinde hayranları için kitaplarını imzalayacak.

16 Ekim 2021 - 17:11

Ünlü oyuncu Pedro Alonso (Berlin) , İstanbul’da sevenleriyle buluşup, yeni çıkan kitabını imzaladı. İSTANBUL (AA) – “La Casa de Papel” dizisindeki Berlin karakteriyle dünya çapında üne kavuşan İspanyol dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Pedro Alonso O’choro, “Filipo’nun Kitabı” adlı yeni eseri için bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza günü etkinliğine katılarak, sevenleriyle bir araya geldi. Epsilon […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.