Mersin Devlet Opera ve Balesi, "Amadeus" balesini sanatseverlerle buluşturacak - Haber 1Haber 1

Mersin Devlet Opera ve Balesi, “Amadeus” balesini sanatseverlerle buluşturacak

Mersin Devlet Opera ve Balesi, “Amadeus” balesini sanatseverlerle buluşturacak

18 Ekim 2021 - 16:20

ABONE OL

MERSİN (AA) – Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), "Amadeus" balesini sanatseverlerin beğenisine sunacak.

MDOB'dan yapılan açıklamaya göre, ünlü besteci Mozart'ın hayatından kesitler sunan eserin gösterimi, 21 Ekim Perşembe saat 20.00'de Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatro'da yapılacak.

Koreografisi geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Nugzar Magalashvili'ye ait olan eser, MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Vekili Serbülent Biçer ile Özlem Şenormanlılar ile Ender Üçdemir tarafından sahneye taşınacak.

Orkestra şefliğini Murat Kodallı'nın üstleneceği eserin müzik düzenlemelerini Kaha Tsabadze, Zurab Nadareihvili ve Özgen Ziya Arman yürütecek.

Eserin başlıca rollerini, Burak Serkan Cebeci, Yujı Ray Shımızu, Yukiko Ito, Ilgaz Arslan, Ozan Demirbaş, Özlem Şenormanlılar, Meltem Ayar, Önder Acar, Tarkan Günal ve Serin Saybaşılı paylaşacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.