Muğla'da Türk Mutfağı Haftası etkinliği düzenlendi - Haber 1Haber 1

Muğla'da Türk Mutfağı Haftası etkinliği düzenlendi

Muğla'da Türk Mutfağı Haftası etkinliği düzenlendi

23 Mayıs 2022 - 20:45

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinliklerinde yöresel tatlılar, şerbetler ikram edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde yurt içinde ve dışında kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Köyceğiz'de program düzenlendi.

Kordon boyundan Cumhuriyet Meydanı'na kadar kortej yürüyüşle başlayan etkinliğe, Kaymakam Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, protokol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yerli ve yabancı turistler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Ortaokulu ve Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekiplerinin yaptığı gösteri ile devam eden etkinlik ilgiyle izlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şef Selma Atabey ve Doç. Dr. Yusuf Sıcak'ın sunduğu etkinliğe katılanlara keşkek, tatlı ve çeşitli şerbetler ikram edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.