Tekirdağ'da balıkçılar AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Tekirdağ'da balıkçılar AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Tekirdağ'da balıkçılar AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

02 Aralık 2021 - 14:20

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ'da balıkçılar, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen balıkçılar, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, haber kategorisinde Muhammed Said'in Suriye'de çektiği "Esed rejiminin sivillere saldırısı" fotoğrafını seçti.

Yaşam kategorisinde ise İslam Yakut'un "Vira bismillah" fotoğrafını seçen Pehlivanoğlu, spor kategorisinde Gökhan Balcı'nın 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde çektiği "El ense" karesine oy verdi.

Balıkçı Hüseyin Oğuz da haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın İstanbul'da çektiği "Ebru sanatı değil, müsilaj" fotoğrafını seçti.

Oğuz, yaşam kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Bayram namazı", spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" fotoğraf karelerine oy verdi.

Pehlivanoğlu, AA muhabirine, fotoğrafların çok etkileyici olduğunu ifade ederek, "Anadolu Ajansı muhabirleri çok anlamlı kareler yakalamış. Yaşanan olaylar, 'o an' dediğimiz durumlar çok güzel yansıtılmış. Bu kadar güzel fotoğraf içinden seçim yapmak zor oldu. Bu etkileyici kareleri çekerek insanların beğenisine sunan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.