Tunuslu kanun sanatçısı Farah Fersi, Karabük'te konser verdi - Haber 1Haber 1

Tunuslu kanun sanatçısı Farah Fersi, Karabük'te konser verdi

Tunuslu kanun sanatçısı Farah Fersi, Karabük'te konser verdi

15 Ekim 2021 - 11:50

ABONE OL

KARABÜK (AA) – Tunuslu kanun sanatçısı Farah Fersi, Karabük'te müzikseverlerle buluştu.

Karabük Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Fuat Sezgin Safranbolu Bilim ve Sanat Akademisi'nde Edebiyat ve Sesli Düşünme öğrenci kulüplerinin organizasyonuyla etkinlik düzenlendi.

Evrensel duyguların ortak dili olan müziğin Safranbolu'da icra edilmesi ve dünyanın sesine kulak verilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, Fersi hem kendi bestelerinden eserler hem de Tunus, Cezayir ve Türkiye'ye ait ezgiler çaldı.

Fersi'ye Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan Dr. Öğretim Üyesi Selim Gök neyde eşlik etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fersi, Safranbolu'yu çok sevdiğini ve mekanların ona ilham verdiğini belirterek, "Safranbolu Bilim ve Sanat Akademisinin bahçesinde oturup sanatımı icra edebilirim, burası bana ilham veriyor. Buradaki halkın misafirperverliğini de çok sevdim" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Refik Polat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.