Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yönetmen Sadullah Celen, son yolculuğuna uğurlandı

İZMİR (AA) – İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki evinde yaşama veda eden

İZMİR (AA) – İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki evinde yaşama veda eden yönetmen Sadullah Celen'in (64) cenazesi toprağa verildi.

Beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen Celen'in cenazesi, Bostanlı Beşikçioğlu Camisi avlusuna getirildi.

Yönetmen Taner Akvardar, Onur Tan ve oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da aralarında yer aldığı sinema dünyasından isimlerin katıldığı cenaze töreninde Celen'in yakınları, taziyeleri kabul etti.

Celen'in naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Altındağ Kokluca Mezarlığına defnedildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümünden mezun olan Sadullah Celen'in birçok belgeselin yanı sıra "Yedi Numara", "Şehnaz Tango" gibi ünlü yapımlarda da imzası bulunuyor.