16 Yaş Altı Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası Karabük'te başladı - Haber 1Haber 1

16 Yaş Altı Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası Karabük'te başladı

16 Yaş Altı Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası Karabük'te başladı
Son Güncelleme :

21 Mart 2023 - 17:40

137 okunma

KARABÜK (AA) – Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Altı Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası, Karabük'te başladı.

Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya Ankara, Bolu, Çorum, Eskişehir, Düzce, Zonguldak ve Karabük'ten 8 takım katılıyor.

Şampiyonanın ilk maçında Çorum Basketbol İhtisas, Karabük Sağlık Spor'u 118-60 yendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, gazetecilere, Karabük olarak hem okul sporlarında hem ANALİG müsabakalarında hem de federasyon faaliyetlerindeki farklı branşlara ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Şampiyona kapsamında 3 gün boyunca gerek seyirciler gerekse sporcular açısından güzel maçlar beklediklerini belirten Güven, "Hafta sonu Eskrim Türkiye Şampiyonası da ilimizde olacak. Yaklaşık 500 sporcu ve ailesini misafir edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şampiyona, 23 Mart Perşembe günü tamamlanacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.