20 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası - Haber 1Haber 1

20 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası

– Milli sporcular İbrahim Küçüksolak ve Adil Mısırcı bronz madalya kazandı

20 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 22:10

68 okunma

ANKARA (AA) – 20 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcular İbrahim Küçüksolak ve Adil Mısırcı bronz madalya elde etti.

Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Bulgaristan’ın başkenti Sofya'da devam eden şampiyonada 86 kiloda mindere çıkan İbrahim Küçüksolak, Ukraynalı rakibi Nazar Dod’u (11-1) yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Organizasyonda 125 kilogramda bronz madalya müsabakasına çıkan Adil Mısırcı da Özbek rakibi Namaz Abdurashidov’u (4-0) yenerek bronz madalya kazandı.

55 kilogramda Tuba Demir, çeyrek final müsabakasında, 59 kilogramda Ebru Dağbaşı ve 69 kilogramda Nesrin Baş, yarı final karşılaşmasında rakiplerine yenildi.

Tuba Demir bronz madalya için yarın Hint Manju Manju ile karşılaşacak. 59 kilo Ebru Dağbaşı ve 69 kilo Nesrin Baş ise repesaj müsabakasından gelecek rakipleriyle mücadele edecek.

50 kilogramda Şevval Çayır, Moğol rakibi Munkhgerel Munkhbat ile 76 kilogramda Melisa Sarıtaç ise Kazak Alina Yertostik ile bronz madalya şansını devam ettirebilmek için repesajda karşılaşacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.