2021 TOSFED Baja Kupası'nın üçüncü yarışı Bolu'da başladı - Haber 1Haber 1

2021 TOSFED Baja Kupası'nın üçüncü yarışı Bolu'da başladı

2021 TOSFED Baja Kupası'nın üçüncü yarışı Bolu'da başladı
Son Güncelleme :

03 Aralık 2021 - 16:55

45 okunma

BOLU (AA) – TOSFED Baja Kupası'nın üçüncü yarışı Bolu'da start aldı.

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü (BOLOFF) ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli illerinden 36 sporcu katılıyor.

Toplam 300 kilometre özel etabın geçileceği yarış, Hürriyet Caddesi'nde düzenlenen törenle başladı. Bolu Vali Vekili İlhan Turgut ve kurum müdürleri, organizasyonun startını verdi.

Etkinlik, 5 Aralık'ta yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

BOLOFF Başkanı Burhan Turan, gazetecilere, 3 gün sürecek yarışa ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Toplam 4 etaptan oluşan Türkiye Baja Kupası'nın üçüncü ayağının 17 araç ve 36 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildiğini belirten Turan, "Bu tür yarışları yapmaya devam edeceğiz. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bolu'nun turizmine ve motor sporlarına katkı vermek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yarışın etapları hakkında bilgi veren Turan, "Bu yarış Denizli'de başladı, Bursa'da devam etti. Son etap da 20 gün sonra Düzce'de koşulacak." şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.