2022 Arkas Dünya Optimist Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı - Haber 1Haber 1

2022 Arkas Dünya Optimist Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı

2022 Arkas Dünya Optimist Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı
Son Güncelleme :

29 Haziran 2022 - 1:00

56 okunma

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek 2022 Arkas Dünya Optimist Şampiyonası'nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Uluslararası Optimist Sınıf Birliği (IODA) tarafından düzenlenen yarışlar için ilçeye gelen sporcular, kortej yürüyüşüne katıldı. Ellerinde ülke bayraklarını taşıyan sporcular, bando eşliğinde marinadan başlayıp Bodrum Kalesi'ne kadar yürüdü.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen törende konuşan Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, farklı ülkelerden gelen sporcuları ve antrenörlerini ağırlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Bayar, yarışların güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Özlem Akdurak ise şampiyonada uzun yıllar sürecek dostlukların temelinin atılmasına vesile olduklarını kaydetti.

Optimist sınıfının yelken sporunun ilk adımı olarak bilindiğini ifade eden Akdurak, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve destekleyenlere teşekkür etti.

Akdurak, IODA Başkan Yardımcısı Carmen Casco ile Optimist Sınıf Birliğinin bayrağını, sahnede kurulan düzende temsili olarak göndere çekti.

Şampiyonada ilk yarışlar yarın yapılacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.