7'li Ragbi'de U18 Erkekler Etaplı Türkiye Şampiyonası Samsun'da yapıldı - Haber 1Haber 1

7'li Ragbi'de U18 Erkekler Etaplı Türkiye Şampiyonası Samsun'da yapıldı

7'li Ragbi'de U18 Erkekler Etaplı Türkiye Şampiyonası Samsun'da yapıldı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2023 - 21:20

398 okunma

SAMSUN (AA) – 7'li Ragbi'de U18 Erkekler Etaplı Türkiye Şampiyonası, Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen ve Bafra Şehir Stadı'nda oynanan müsabakalarda 13 ilden 25 takım mücadele etti.

Müsabakalar sonucunda birinci Pursaklar Belediye Spor Kulübü, ikinci Ankara Ragbi Spor Kulübü, üçüncü de Çarşamba Belediyespor oldu.

Müsabakaların ardından dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, ragbinin Türkiye'de yeni bir spor dalı olduğunu belirterek, organizasyonun Bafra'da yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Ödül törenine Türkiye Ragbi Federasyonu Asbaşkanı Mücahit Okuyucu ve Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan da katıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.