8. WT Başkanlık Kupası ve 10. Uluslararası Türkiye Tekvando Turnuvaları - Haber 1Haber 1

8. WT Başkanlık Kupası ve 10. Uluslararası Türkiye Tekvando Turnuvaları

– Türk sporcular günü 3’ü altın 13 madalya ile tamamladı

8. WT Başkanlık Kupası ve 10. Uluslararası Türkiye Tekvando Turnuvaları
Son Güncelleme :

04 Şubat 2023 - 23:50

111 okunma

ANKARA (AA) – İstanbul'da düzenlenen 8. WT Başkanlık Kupası ve 10. Uluslararası Türkiye Tekvando Turnuvaları'nda Türk sporcular günü, 3'ü altın 13 madalya ile tamamladı.

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Avrupa Tekvando Birliği ve Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından gerçekleştirilen organizasyonda bugün Paris 2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları'na puan veren büyükler kategorisi ile para tekvando müsabakaları yapıldı.

Türk sporcular, her iki kategorinin toplamında üçer altın ve gümüş, 7 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazandı.

Organizasyonda, 46 kiloda Emine Göğebakan, 57 kiloda Hatice Kübra İlgün ve +73 kiloda Nafia Kuş altın madalya kazanan isimler oldu. 46 kiloda Filiz Ögel, 49 kiloda Rukiye Yıldırım ve Elif Sude Akgül, 53 kiloda Öykü Özbey ile +73 kiloda Sude Yaren Uzunçavdar bronz madalya elde etti.

Para tekvando müsabakalarında 52 kiloda Meryem Betül Çavdar, 57 kiloda Gamze Gürdal ve 65 kiloda Seçil Er, gümüş madalyanın sahibi olurken; 47 kiloda Nurcihan Ekinci ile +65 kiloda Nisa Nur Gürses bronz madalyanın sahibi oldu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.