Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Erkek Hentbol Takımı, Akdeniz Oyunları hazırlıklarını sürdürüyor

ANKARA (AA) – A Milli Erkek Hentbol Takımı, Başantrenör Okan

ANKARA (AA) – A Milli Erkek Hentbol Takımı, Başantrenör Okan Halay yönetiminde Cezayir'de düzenlenecek 19. Akdeniz Oyunları hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ankara THF Spor Salonu'nda ikinci kampına giren milliler, hazırlıklarına günde çift antrenmanla 24 Haziran'a kadar devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başantrenör Okan Halay, Akdeniz Oyunları’nda hedeflerinin ilk 4 takım arasında yer almak olduğunu belirterek, "Güzel bir kamp geçiriyoruz. Bursa'da yapılan ilk kamp ile birlikte milli takımın savunma yapısını değiştirmeye çalışıyoruz. Buradaki kampta savunma sistemi çalışmalarını pekiştirmeye çalıyoruz. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var." ifadelerini kullandı.