Açıksu Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası - Haber 1Haber 1

Açıksu Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası

– Milli sporcu Beril Ceren Öztürk gümüş, Onur Şeker de bronz madalya kazandı

Açıksu Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası
Son Güncelleme :

16 Eylül 2022 - 23:45

36 okunma

ANKARA (AA) – İtalya'da düzenlenen 2. CMAS Gençler ve Büyükler Açıksu Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası'nda milli sporcu Beril Ceren Öztürk gümüş, Onur Şeker de bronz madalya kazandı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Viverone kentinde yapılan şampiyonada, Bakırköy Ataspor Kulubü sporcusu Beril Ceren Öztürk, 150 metre çift palet yarışlarında ikinci olarak gümüş madalya elde etti.

Şampiyonada mücadele eden milli sporcu Onur Şeker de 150 metre çift palet yarışlarında üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Organizasyonda gençler kategorisi 4×150 metre bayrak yarışında Mehmet Ali Uzunoğlu, Onur Şeker, Beril Ceren Öztürk ve Ece Ayça Karabulut'tan oluşan milliler takım halinde bronz madalya kazanmıştı.

Böylece milliler, şampiyonada bir gümüş, 2 bronz madalya elde etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.