Adana Demirspor-MKE Ankaragücü maçının ardından - Haber 1Haber 1

Adana Demirspor-MKE Ankaragücü maçının ardından

Adana Demirspor-MKE Ankaragücü maçının ardından
Son Güncelleme :

14 Ocak 2023 - 19:05

55 okunma

ADANA (AA) – Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a 3-1 yenilen MKE Ankaragücü'nde kulüp başkanı Faruk Koca, "Bugün Ankaragücü, geçen hafta Adana Demirspor'un uğradığı mağduriyete uğradı." dedi.

Koca, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Koca, şunları kaydetti:

"Bu oyunun hakkı bu sonuç değildi. Maalesef eğer futbolun geleceğini düşünüyorsak önce federasyon yetkililerinin, kulüp başkanlarının, futbolun paydaşlarının, hakemlerin meseleyi ve şapkayı önlerine koyup tekrar düşünmeleri lazım. Bugün çok ağır ifadeler kullanabilirim ama kullanmayacağım, sabrediyorum. Ben vicdan sahibi, gerçekten futbolun geleceğini düşünen kamuoyuyla futbol adamlarına bu maçın değerlendirmesini bırakıyorum. Biz bunu hak etmedik. Hak ettiğimiz tek şey oyuncularımın, teknik heyetin tebrik edilmesi. Biz hakemlere, bu futbolu yanlış yönlendiren paydaşlarına rağmen bu ligin en iyi oynayan takımlarından biriyiz ve en iyi yerde olacağımızı belirtmek isterim. Sadece bu maçın değerlendirmesini gerçekten futbolun geleceğini düşünen, bu iş için acı çeken kamuoyuna ve yöneticilere bırakmak istiyorum."

Koca, "90 dakika, takım yenikken de taraftarımız takımı coşkuyla destekledi. Taraftarlar gelecekle ilgili karamsar olmasınlar. Geçen hafta Adana Demirspor'a yapılan muameleyi de şiddetle kınıyorum. Bunu da her platformda kınadım. Bugün Ankaragücü, geçen hafta Adana Demirspor'un uğradığı mağduriyete uğradı. Eğer bu böyle devam ederse tarihte görülmemiş büyük tepkilerle karşılaşacaklarını bilmelerini isterim. Kimseye yapılmasını istemiyoruz ama baktık ki yetkililer ve karar mercileri bu tavırlarına devam ediyor farklı yöntemlerin olacağını bilmelerini isterim." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.