Afganistan uyruklu Muhammed, Sivasspor'u izlemek için Pakistan'dan kente geldi - Haber 1Haber 1

Afganistan uyruklu Muhammed, Sivasspor'u izlemek için Pakistan'dan kente geldi

Afganistan uyruklu Muhammed, Sivasspor'u izlemek için Pakistan'dan kente geldi
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2022 - 17:20

46 okunma

SİVAS (AA) – Afganistan'ın başkenti Kabil'de babasının Sivaslı iş arkadaşı sayesinde Demir Grup Sivasspor taraftarı olan 11 yaşındaki Muhammed Eyüp Türkmen, Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçını izlemek için ailesiyle kente geldi.

Afganistan'da yaşarken babasının Sivaslı iş arkadaşı Serkan Durmaz tarafından kendisine Sivasspor forması hediye edilmesinin ardından kırımızı-beyazlı takıma hayranlık duyan Muhammed, Taliban'ın Afganistan'a girmesiyle ailesi ile Pakistan'a gitti.

Yaşamına burada devam eden Muhammed, 2019 yılında Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe maçını kente gelerek statta izledi.

Sivasspor'un, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmesinin mutluluğunu yaşayan Muhammed, çarşamba günü Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak rövanş maçını tribünde izlemek için ailesiyle kente geldi.

Muhammed, maç öncesi tarihi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Sivasspor Store'u ziyaret ederek forma, atkı ve şapka aldı.

Meydanda basın mensuplarına açıklama yapan Muhammed, Sivasspor'u çok sevdiğini belirterek, "Afganistan'da yaşarken de Sivasspor'u tutuyordum. Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ı çok seviyorum. İnşallah futbolcu ağabeylerimiz, Rıza hocamız ve takımımızla birlikte Sivasspor kupayı alacak. Çok heyecanlıyım. Sivasspor bu maçı 3 golle 3-0 yenecek. Sivasspor'un renklerini, gollerini seviyorum. Umarım kupa Sivas'ın olur." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.