Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Halk Koşusu yapıldı - Haber 1Haber 1

Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Halk Koşusu yapıldı

Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Halk Koşusu yapıldı
Son Güncelleme :

20 Mart 2023 - 0:05

73 okunma

ANTALYA (AA) – Antalya'da "Atatürk'e Koşalım, Atatürk'le Koşalım" sloganıyla düzenlenen 23. Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Alanya Halk Koşusu yapıldı.

Alanya Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilen yarışlara, 20 kilometrelik yarı maratonda 168, halk koşusunun 2 ile 5 kilometrelik yarışlarına ise 400 sporcu katıldı.

Yarı maraton yarışında erkeklerde 1.09.33'lük derecesiyle Ali Şimşek birinci, 1.11.14 ile Bekirhan Kabadayı ikinci ve 1.11. 38 saniyeyle Bogdan Kovalenko üçüncü oldu.

Kadınlarda ise 1.37.13 34 ile Evgenia Riazanova birinciliği, 1.38.40'lık derecesiyle Svetlana Zakhvataeva ikinciliği ve 1.42. 19 ile Olga Boldyreva üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve protokol üyeleri verdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.