Altınordu, Bornova Belediyesi ile spor kompleksi yapacak - Haber 1Haber 1

Altınordu, Bornova Belediyesi ile spor kompleksi yapacak

Altınordu, Bornova Belediyesi ile spor kompleksi yapacak
Son Güncelleme :

14 Ocak 2023 - 17:35

52 okunma

İZMİR (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bornova ilçesinde belediye ile bir spor kompleksi yapacaklarını bildirdi.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, Özkan'ın Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u makamında ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özkan, çocuklara futbol oynatmanın yanı sıra sağlıklı gençler yetiştirmek için çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti. Bu hayalini İduğ ile paylaştığını aktaran Özkan, şunları kaydetti:

"Bornova Belediye Başkanımız Mustafa İduğ, EVKA-3 bölgesinde bir yer gösterdi. İnşallah oraya birlikte bir spor kompleksi yapımı konusunda prensip olarak anlaşmış bulunuyoruz. Burada sadece Bornova bölgesinde ikamet eden çocuklarımız spor yapacaklar. 5-13 yaş arası Bornovalı çocuklarımız burada çok mutlu saatler geçirecek, çocukluklarını doya doya yaşayacak. Tabii ki her zaman olduğu gibi en önemli kriterimiz olan 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu' sloganımıza sımsıkı yapışarak çalışacağız."

Ziyarette Özkan'ın İduğ'a Altınordu forması hediye ettiği aktarıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.