Altınordu Futbol Akademisi'nde teknik direktörlük görevine Bülent Kayıtken getirildi - Haber 1Haber 1

Altınordu Futbol Akademisi'nde teknik direktörlük görevine Bülent Kayıtken getirildi

Altınordu Futbol Akademisi'nde teknik direktörlük görevine Bülent Kayıtken getirildi
Son Güncelleme :

20 Ocak 2023 - 17:10

113 okunma

İZMİR (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun futbol akademisinin teknik direktörü Bülent Kayıtken oldu.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, Metin Oktay Yerleşkesi'nde kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Kayıtken'in kırmızı-lacivertli kulüple sözleşme imzaladığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özkan, esas işlerinin Avrupa’nın 5 büyük ligine profesyonel futbolcu yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Organizasyonlarında 12 yaş altı takımdan A Takım'a kadar aynı sistemin uygulanabilirliğini sağlamanın kolay olmadığını bildiren Özkan, şunları kaydetti:

"Kaliteli üretim öyle söylendiği gibi hemen hızla olan bir şey değil. Örnek aldığımız Athletic Bilbao bu işe 1911 yılında başladı. Sadece kendi bölgelerinden yetiştirdikleri oyuncuları ile oynuyorlar ve La Liga’dan düşmeyen 4 takımdan birisi. Bu ülkenin makus talihini değiştirmek için mücadele edeceğiz. Tek derdimiz gece gündüz 24 saat biz nasıl bu toprakların çocuklarından en üst düzeyde, kalitede, kapasitede ve güçte hem mental hem de fiziksel olarak en iyi oyuncuları yetiştiririz bunun çabası içindeyiz."

Bülent Kayıtken de Altınordu'nun vizyonu doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.