Antalya'da Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası sona erdi - Haber 1Haber 1

Antalya'da Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası sona erdi

Antalya'da Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası sona erdi
Son Güncelleme :

06 Kasım 2021 - 1:40

275 okunma

ANTALYA (AA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası" final maçları ve ödül töreniyle tamamlandı.

Hane Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen turnuvaya Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Bulgaristan, Özbekistan, Libya, Filistin ve Türkiye'den 9-16 yaş grubu çocuklardan oluşan 41 takım katıldı. Turnuva, final maçlarıyla sona erdi.

16 yaş altı kategorisinde Stuttgart Taşkent birinci, Manavgat Belediyespor ikinci, Manavgat 07 Spor Kulübü üçüncü oldu. 14 yaş altı kategorisinde Lokomotiv Moskova birinciliği, Beşiktaş ikinciliği, Manavgat Belediyespor üçüncülüğü elde etti. 12 yaş altı kategorisinde ise Lokomotiv Taşkent birinciliği, Lokomotiv Moskova Perova ikinciliği ve Lokomotiv Moskova üçüncülüğü kazandı. 10 yaş altı kategorisini de Lokomotiv Moskova birinci, Manavgat Futbol Akademisi ikinci ve Dinamo Kiev üçüncü tamamladı.

Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya, takımlara ise kupa verildi.

Turnuvanın organizasyon sorumlusu Muhammed Ali Dersinlioğlu, gazetecilere, Antalya'da bu yıl 7'ncisini düzenledikleri futbol turnuvasına yaklaşık bin sporcunun katıldığı söyledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.