Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdürüyor - Haber 1Haber 1

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdürüyor

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdürüyor
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2022 - 22:00

43 okunma

ANTALYA (AA) – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Almanya'nın Bielefeld kentinde devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Almanya kamplarındaki hazırlık maçlarında önceki gün Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından Twente'yi 3-1 mağlup eden, dün ise Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bochum'a 6-2 yenilen kırmızı-beyazlılar, konakladığı otelin fitness salonunda yenilenme antrenmanı gerçekleştirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına yarın devam edecek Akdeniz ekibi, Almanya İkinci Futbol Ligi ekiplerinden Paderborn ile 26 Temmuz'da, Almanya Birinci Futbol Ligi temsilcilerinden Borussia Dortmund ile de 30 Temmuz'da hazırlık maçları oynayacak.

Antalyaspor'un Almanya kampı, 31 Temmuz'da sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.