Arda Turan'dan Fatih Terim'e büyük destek! - Haber 1Haber 1

Arda Turan’dan Fatih Terim’e büyük destek!

Arda Turan’dan Fatih Terim’e büyük destek!
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 10:20

193 okunma

”Fatih Terim Galatasaray’ın gerçeğidir”

Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşan Galatasaray’da Arda Turan sahaya kaptan olarak çıktı. Arda karşılaşmada 1 gol de kaydetti. Maç sonunda da Fatih Terim ile ilgili konuştu.

Arda, tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen ve bu nedenle maçı locadan takip eden Fatih Terim için “Fatih Terim, Galatasaray’ın ta kendisidir. Maalesef ki onun olmadığı her an eksikliği hissedilir. Biz de bunu hissediyoruz ama bize bir bakışı, gülüşü, sohbeti, verdiği taktik dünyalara bedel. Çıkıp en iyisini yaparız onun için. Tek istediğimiz oyun oynansın. Tepkilere bakarsanız kırmızı karta veya başka bir şeye değil, faullereydi tepkimiz. Biz oyun oynansın, aksın istiyoruz. Lig uzun maraton, her oyuncuya ihtiyacımız var, o yüzden buradayız. Oynayan herkes en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Trabzonspor deplasmanında da inşallah iyi oynayarak kazanacağız. Yarından itibaren toparlanıp Trabzonspor maçına odaklanacağız. Ligde puan almak çok zor” diye konuştu.

Arda Turan maç değerlendirmesinde, “Sahada takımımız için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarıma liderlik yapmaya, yardımcı olmaya çalışıyorum. Taraftarımız bizim her şeyimiz; Taraftar bazen % 50’miz, bazen % 100’ümüz onlar dönene dek en iyisini yapmak istiyoruz. Lig çok zor, puanlar almak çok zor, bugün galibiyet aldığımız için çok mutluyum. Baskı yedik ama çok iyi işler de yaptık” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.