Artistik Cimnastik Kadın Milli Takımı, Bolu'da kampa girdi - Haber 1Haber 1

Artistik Cimnastik Kadın Milli Takımı, Bolu'da kampa girdi

Artistik Cimnastik Kadın Milli Takımı, Bolu'da kampa girdi
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2022 - 14:10

42 okunma

BOLU (AA) – Bolu'da kampa giren Artistik Cimnastik Kadın Milli Takımı, 11-14 Ağustos'ta Almanya'da düzenlenecek 2022 Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası için güç depoluyor.

Karaçayır Mahallesi'ndeki Murat Canbaş Cimnastik Salonu'nda antrenörleri Mergül Güler Yılmaz gözetiminde günde çift antrenman yapan milli sporcular, hazırlık sürecinin ardından Almanya'nın Münih kentine gidecek.

Antrenör Yılmaz, AA muhabirine, şampiyonanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Çünkü takım olarak ilk 13'e girmemiz gerekiyor ki Dünya Şampiyonası'nda yarışabilelim." dedi.

Yoğun bir sene geçirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Kızlarımızın durumunu değerlendirmek gerekirse genel itibarıyla iyi gidiyorlar. Onlar da büyük çıkış yakaladı. Umarım erkeklerle birlikte biz de o büyük başarıyı elde ederiz." şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.