Atlı Dayanıklılık Balkan Şampiyonası Kırklareli'nde düzenlenecek - Haber 1Haber 1

Atlı Dayanıklılık Balkan Şampiyonası Kırklareli'nde düzenlenecek

Atlı Dayanıklılık Balkan Şampiyonası Kırklareli'nde düzenlenecek
Son Güncelleme :

05 Eylül 2022 - 14:00

56 okunma

KIRKLARELİ (AA) – Atlı Dayanıklılık Balkan Şampiyonası 7-9 Ekim tarihinde Kırklareli'nde düzenlenecek.

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki Longoz ormanlarında düzenlenecek olan şampiyonaya Balkan ülkelerinden milli takım yarışmacıları katılacak.

TK Cowboy Ranch Yönetim Kurulu Başkanı Turan Karaman, AA muhabirine, şampiyonanın Türkiye'de düzenlenecek olmasından son derece mutlu olduklarını söyledi.

Şampiyona hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Karaman, tüm vatandaşları şampiyonaya davet etti.

Yarışların görülmeye değer olduğunu vurgulayan Karaman, şöyle konuştu:

"Atlı Dayanıklılık Balkan Şampiyonası'nda misafir milli takımlar ve ekiplerine ülkemizin güzelliklerinin ve değerlerinin üst seviyede tanıtımı için çalışıyoruz. Her sene farklı ülkelerde mücadele eden milli takımımız, bu yıl kendi topraklarında diğer Balkan ülkeleri ile 7-9 ekim tarihlerinde şampiyonluk için mücadele edecekler. Atlar, dünyada eşi benzeri olmayan Longoz ormanları, Karadeniz sahili ve Istranca ormanlarını aştıktan sonra TK Cowboy Ranch'te bitecek olan parkurları koşacaklar.

Bulgaristan, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Yunanistan ülkelerinin katılması beklenen şampiyonada 40'a yakın at ve biniciyi ağırlamaya hazırlanıyoruz. Türkiye adına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşarken, dünya binicilik camiasına ülkemizi ve bölgemizi en iyi şekilde tanıtmanın hazırlığı ve heyecanı içerisindeyiz."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.