Avrupa Wushu Şampiyonası sona erdi - Haber 1Haber 1

Avrupa Wushu Şampiyonası sona erdi

Avrupa Wushu Şampiyonası sona erdi
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2022 - 15:00

55 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, Avrupa Wushu Şampiyonası'nda 103'ü altın 62 gümüş, 27 bronz olmak üzere toplam 192 madalya kazandıklarını söyledi.

Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonanın Burgaz şehrinde sona erdiğini belirterek, "Milli sporcularımız ikinci gün akşam seansı ve üçüncü gün sabahı son seansı ile wushu taolu kategorisinde 63 altın, 45 gümüş ve 13 bronz madalya kazandı." dedi.

Organizasyonun ilk gün sanda, light sanda, tuishou eleme müsabakalarıyla başladığını hatırlatan Akyüz, şunları kaydetti:

"Yeniden kurulan Avrupa Wushu Federasyonunun (EUWUF) Kovid-19 salgın süreci sonrası ilk faaliyeti heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Sporcularımız ikinci gün yapılan yarı final, final ve akşam seansında yapılan sanda sala müsabakaları sonunda 40 altın, 17 gümüş ve 14 bronz madalya daha kazanarak tarihi bir rekora imza attı. Böylece millilerimiz organizasyon sonunda 103 altın, 62 gümüş, 27 bronz olmak üzere toplam 192 madalya kazandı."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.