Ayak Tenisi Avrupa Festivali Alanya'da başladı - Haber 1Haber 1

Ayak Tenisi Avrupa Festivali Alanya'da başladı

– Festivale 6 ülkeden 82 sporcu katıldı

Ayak Tenisi Avrupa Festivali Alanya'da başladı
Son Güncelleme :

29 Mart 2022 - 19:55

82 okunma

ANTALYA (AA) – Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ve Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu'nun düzenlediği "Ayak Tenisi Avrupa Festivali" 6 ülkeden 82 sporcunun katılımıyla başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmalarda Romanya, Moldova, Danimarka, Slovakya, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden sporcular, kadın ve erkeklerde tek, çift, 3'lü ve miks kategorisinde mücadele ediyor.

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni kurulan federasyon olarak Avrupa Şampiyonası düzenlemenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Yarışmaya 6 ülkeden 82 sporcunun katıldığını aktaran Sunkur, "Çok güzel bir ortamda güzel maçlar izliyoruz" dedi.

Sunkur, federasyon olarak yeni olmalarına rağmen yaklaşık 12 yıldır bu sporun gelişmesi için üniversitelerde şampiyonluklar düzenlediklerini aktararak, ayak tenisi sporunu yaymak istediklerini ifade etti.

Bu sporun ülkenin her nokrasına yayılacağını dile getiren Sunkur, "Yüksek maliyetli olmayan önü açık bir spor dalı. Önümüzdeki günlerde daha iyi etkinliklerle bu branşı yaymak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.