Bandırmaspor iç transfere odaklandı - Haber 1Haber 1

Bandırmaspor iç transfere odaklandı

Bandırmaspor iç transfere odaklandı
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2023 - 20:45

172 okunma

BALIKESİR (AA) – Spor Toto 1. Lig takımlarından Beyçimento Bandırmaspor'un futbol şube sorumlusu Cihan Yılmaz, "Önce iç transferi bitirmek istiyoruz. 13-14 oyuncumuzla yeniden anlaşmayı düşünüyoruz." dedi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, çeşitli nedenler ve hakem hataları sonucu play-off'a girmeyi 5 puan farkla kaçırdıklarını söyledi.

Hiç tarzları olmayan bir şekilde geçen sezon 4 teknik direktörle çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, "Sami Uğurlu hocamız ile yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktör arayışımız sürüyor." diye konuştu.

Gelecek sezon için öncelikli amaçlarının iyi futbol oynamak olduğunu anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Önce iç transferi bitirmek istiyoruz. 13-14 oyuncumuzla yeniden anlaşmayı düşünüyoruz. Böylece takımın iskeletinin yüzde 60-65'ini koruyacağız. Bunun ilk adımı olarak Remi Mulumba ve Levent Ayçiçek ile ikişer yıllık sözleşme imzaladık. Emre Kaplan ile yeniden anlaşmak istiyoruz. İki yabancı santrfor alacağız. Bunlardan birini yarın veya ertesi gün açıklayabiliriz."

Yılmaz, bordo-beyazlı futbolculardan Atabey Çiçek, Caner Hüseyin Bağ, Fatih Kurucuk, Mateusz Holownia, Mustafa Saymak ve Okan Alkan ile yollarını ayıracaklarını belirtti.

Kulüp basın sözcüsü Erol Rüzgar ise sahilde bulunan Bordo satış mağazasını büyüteceklerini dile getirdi.

İlçenin başka bir bölgesine Bordo'nun ikinci şubesini de açacaklarını aktaran Rüzgar, "Geliri bize bırakılan otoparklarımızdaki kayıp ve kaçakları önleyecek yeni bir sistem kuracağız. Bandırma Stadı'nda sabit reklam panosu uygulamasına geçeceğiz. Sabit reklam panolarının birim fiyatını 60 bin lira olarak belirledik." ifadelerini kullandı.

Rüzgar, kulübe katkılarından dolayı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun'a ve iş insanlarına teşekkür etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.