Başpehlivan Serhat Gökmen, altın kemeri almak istiyor: - Haber 1Haber 1

Başpehlivan Serhat Gökmen, altın kemeri almak istiyor:

– “Geçen sene Kırkpınar’da çeyrek finalde Ali Gürbüz ile karşılaşarak elendim ama bu sene inşallah altın kemeri almak istiyorum”

Başpehlivan Serhat Gökmen, altın kemeri almak istiyor:
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 14:55

152 okunma

EDİRNE (AA) – Antalya Manavgat Belediyesi adına güreşen başpehlivan Serhat Gökmen, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanmak istediğini söyledi.

Serhat Gökmen, AA muhabirine, bu yıl yaptıkları kampın verimli geçtiğini ifade etti.

Başpehlivan Fatih Atlı ile iyi hazırlandıklarını belirten Gökmen, "Ustamız Bayram Ertan ile Kastamonu Tosya'da kamp yaptık. Bu sene inşallah altın kemeri istiyorum." diye konuştu.

Salgın döneminin pehlivanlar için hareketsiz geçtiğini aktaran Gökmen, şunları kaydetti:

"Elimizden geldiğince antrenmanlar yaptık ama dünyayı etkileyen bir pandemi oldu. Bu yüzden pasif duruma düştük ama yine antrenman yaparak güreşlere hazırlandık. Geçen sene Kırkpınar'da çeyrek finalde Ali Gürbüz ile karşılaşarak elendim ama bu sene inşallah altın kemeri almak istiyorum."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.