Bisiklet Fest kapsamında Uluslararası Sakarya MTB Cup yarışı yapıldı - Haber 1Haber 1

Bisiklet Fest kapsamında Uluslararası Sakarya MTB Cup yarışı yapıldı

– Elit erkeklerde Belçika’dan Pierre De Froidmont, elit kadınlarda aynı ülkeden Emeline Detilleux birinci oldu

Bisiklet Fest kapsamında Uluslararası Sakarya MTB Cup yarışı yapıldı
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2023 - 19:56

171 okunma

SAKARYA (AA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Bisiklet Fest kapsamında Uluslararası Sakarya MTB Cup yarışı gerçekleştirildi.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde gerçekleştirilen yarışlarda elit kadınlar ve elit erkekler kategorilerinde 49 sporcu, 4,5 kilometrelik dağ bisikleti parkurunda mücadele etti.

Yarışlar sonucunda elit erkeklerde birinciliği Belçikalı Pierre De Froidmont, ikinciliği Avusturyalı Gregor Raggl, üçüncülüğü Belçikalı Arne Janssens elde etti.

Elit kadınlarda ise Belçikalı Emeline Detilleux birinci, Kazakistanlı Alina Sarkulova ikinci, Macar Virag Buzsaki üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce takdim etti.

Bisiklet Fest kapsamında yarın Tour Of Sakarya yarışlarının dördüncü ve son etabı, 21 Mayıs Pazar günü ise UCI MTB Eliminator Dünya Kupası yarışları düzenlenecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.