Bodrumspor, Süper Lig için kenetlendi - Haber 1Haber 1

Bodrumspor, Süper Lig için kenetlendi

Bodrumspor, Süper Lig için kenetlendi
Son Güncelleme :

05 Haziran 2023 - 15:50

196 okunma

MUĞLA (AA) – Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig play-off final karşılaşmasında Pendikspor'u yenerek tarihinde ilk defa Süper Lig'e yükselmek istiyor.

Muğla ekibi, Pendikspor ile yapacağı final maçının hazırlıklarına Yalıçiftlik Tesisleri'nde teknik direktörü İsmet Taşdemir yönetiminde başladı.

Taşdemir, antrenmanda gazetecilere yaptıkları açıklamada, final maçından galibiyetle ayrılacağına inandıklarını söyledi. Çok heyecanlı olduklarını belirten Taşdemir, oyuncularının güzel işler yaptığını dile getirdi.

Süper Lig için sadece bir maçın kaldığını aktaran Taşdemir, "Rakibimiz dinlenmiş durumda. Üst üste 3 maç oynadık. Ayın 8'inde de final oynayacağız. Rakibimiz iyi bir takım, ligde kendilerini yenemedik. Bu maçta elimizden geleni yapıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Üzeyir Ergün de yaşadıkları başarıyı Süper Lig ile taçlandırmak istediklerini ifade etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.