Bowling: Gençler Hollanda Açık - Haber 1Haber 1

Bowling: Gençler Hollanda Açık

– Bowling Genç Milli Takımı sporcusu Tuna Böncü, organizasyonda beşinci oldu

Bowling: Gençler Hollanda Açık
Son Güncelleme :

29 Ocak 2023 - 20:55

91 okunma

ANKARA (AA) – Bowling Genç Milli Takımı sporcusu Tuna Böncü, Gençler Hollanda Açık'ı beşinci sırada tamamladı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, organizasyon, 21-29 Ocak tarihlerinde Haarlem kentinde düzenlendi.

Organizasyonda, elemeleri üçüncü sırada bitirerek final turuna yükselen Tuna Böncü, çeyrek finalde elenerek turnuvayı 44 sporcu arasından beşinci sırada tamamladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen, şu ifadeleri kullandı:

"Bowling branşında özellikle temele inerek gençler için yaptığımız yatırımların meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Bocce ve dart branşlarında kazandığımız uluslararası başarılara bowling branşını da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda ülkemize bu mutluluğu yaşatan sporcumuz Tuna Böncü ve sporcumuzun yetişmesinde emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ediyorum."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.